Pre-wash the turkey meat, wait until the excess moisture is gone, and then cut it into steaks. Rub them with chicken seasoning and salt. Wash the lemon and cut into thin slices. Grate the cheese on a medium grater to serve. Tip: If desired, you can also use dried herbs, which will add a pleasant flavor to the turkey steaks.
Предварительно вымойте мясо индейки, дождитесь, когда уйдет лишняя влага, после чего разрежьте его на стейки. Натрите их приправами для курицы и посолите. Лимон промойте и нарежьте тонкими ломтиками. Натрите на средней терке сыр для подачи. Совет: по желанию можно использовать и сушеные травы, которые добавят стейкам из индейки приятный аромат.
Fry the meat. Grease a special grill pan with a little oil and heat well. Place the steak in a hot frying pan, fry it for 2-3 minutes until crust forms on both sides.
Обжарьте мясо. Смажьте специальную сковороду-гриль небольшим количеством масла и хорошо разогрейте. Выложите стейк на горячую сковороду, обжаривайте его в течение 2-3 минут до образования корочки с обеих сторон.
Place the turkey to roast. When the meat is browned, place it in a baking dish. Place one slice of lemon on each steak to add a slight tartness to the meat. Preheat the oven to 200 degrees, place the pan in the oven and bake for 10-15 minutes until fully cooked.
Поставьте индейку запекаться. Когда мясо поджарится, выложите его в форму для запекания. Положите по одному кусочку лимона на каждый стейк, чтобы добавить мясу легкую кислинку. Разогрейте духовку до 200 градусов, поставьте форму в духовку и запекайте в течение 10-15 минут до полной готовности.
Serve the turkey steak hot, sprinkled with grated cheese.
Стейк из индейки подавайте горячим, посыпав его тертым сыром.