Measure out the required amount of food. Wash the meat, dry on paper towels, cut into portions across the grain 2.5 cm thick. Peel the garlic clove and pass through a press. Wash the greens for serving and dry on paper towels. Prepare a grill pan.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Мясо вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, нарежьте на порционные куски поперек волокон толщиной 2,5 см. Зубчик чеснока очистите, пропустите через пресс. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте сковороду-гриль.
Marinate the steaks. In a deep bowl, combine salt, cumin, thyme, ground black pepper and crushed garlic. Add natural yogurt and lemon juice. Mix the ingredients. Lubricate each piece of meat well with the marinade, place in a bowl, pour out the remaining marinade, cover the container with a lid and leave for 4 hours.
Замаринуйте стейки. В глубокой миске соедините соль, тмин, тимьян, черный молотый перец и давленный чеснок. Добавьте натуральный йогурт и лимонный сок. Перемешайте компоненты. Каждый кусок мяса хорошо смажьте маринадом, выложите в миску, вылейте остатки маринада, накройте емкость крышкой и оставьте на 4 часа.
Fry beef steaks. Remove excess marinade from steaks. For this purpose it is better to use a paper towel. Place a piece of meat on it, blot it, turn it over to the other side and repeat the procedure. Then place the meat on a hot grill pan and fry until cooked, turning from one side to the other, approximately 7-10 minutes.
Пожарьте стейки из говядины. Уберите со стейков лишний маринад. Для этой цели лучше воспользоваться бумажным полотенцем. Положите на него кусок мяса, промокните, переверните на другую сторону и повторите процедуру. Затем выложите мясо на раскаленную сковороду-гриль и жарьте до готовности, переворачивая с одной стороны на другую, ориентировочно 7-10 минут.
Let beef steaks rest for 5-7 minutes before serving. Then transfer to wide serving plates and distribute fresh herbs nearby.
Стейкам из говядины дайте перед подачей постоять 5-7 минут. Затем переложите на широкие порционные тарелки, рядом распределите свежую зелень.