Arrange the ingredients conveniently. Cut the pork into pieces 2.5-3 centimeters thick. Dry with paper towels.
Удобно расположите ингредиенты. Свинину нарежьте кусками толщиной 2,5-3 сантиметра. Обсушите бумажными салфетками.
Make the marinade. Take a small bowl, pour olive oil into it, add rosemary. Stir.
Сделайте маринад. Возьмите небольшую миску, влейте в нее оливковое масло, добавьте розмарин. Перемешайте.
Marinate the meat. Coat the pork pieces with marinade and leave for 20 minutes. Then, for 1 minute, gently press the meat with your fingers so that the spice is better absorbed.
Замаринуйте мясо. Кусочки свинины смажьте маринадом и оставьте на 20 минут. Затем в течение 1 минуты пальцами аккуратно помните мясо, чтобы специя лучше впиталась.
Fry the steaks. Place the frying pan over high heat, heat it up and add the pieces of pork. Fry on each side for 1-2 minutes until a crust forms. Reduce heat to medium and continue to sear steaks for 5 minutes on each side until cooked through. Salt and pepper the finished meat. Transfer the pork steaks to a plate and leave for 5 minutes.
Пожарьте стейки. Сковороду поставьте на сильный огонь, раскалите и выложите кусочки свинины. Жарьте с каждой стороны по 1-2 минуты до образования корочки. Убавьте огонь до среднего и продолжайте обжаривать стейки 5 минут с каждой стороны до готовности. Посолите и поперчите готовое мясо. Свиные стейки переложите на тарелку и оставьте на 5 минут.
Before serving, pour boiling water over the rosemary sprigs and garnish the steaks.
Перед подачей веточки розмарина обдайте кипятком и украсьте им стейки.