Conveniently arrange the ingredients you need. Cut the pork into slices and dry with paper towels. Pork steaks typically have a thin layer of fat on the side. Don't cut it. Peel and wash the garlic cloves. Prepare the grill pan.
Удобно расположите нужные ингредиенты. Свинину нарежьте на пластины и обсушите бумажными салфетками. На свиных стейках с боковой части, как правило, есть тонкий слой жира. Его не срезайте. Зубчики чеснока почистите и помойте. Подготовьте сковороду-гриль.
Season the pork. Sprinkle the meat pieces with salt and freshly ground black pepper. Sprinkle with vegetable oil, place on a plate and leave for 10 minutes.
Приправьте свинину. Кусочки мяса посыпьте солью и свежемолотым черным перцем. Сбрызните растительным маслом, выложите на тарелку и оставьте на 10 минут.
Fry the steaks. Place the grill pan over high heat, heat it up and add the pieces of meat. Place the garlic cloves nearby, but first squeeze them with a knife. Grill pork steaks for 30 seconds on each side. During this time, a crust will form, which will prevent the juice from leaking out of the meat. Reduce heat and fry meat for 3 minutes on each side, pressing it to the surface of the pan.
Обжарьте стейки. Сковороду-гриль поставьте на сильный огонь, раскалите и выложите кусочки мяса. Рядом выложите зубчики чеснока, но предварительно сдавите их ножом. Жарьте свиные стейки по 30 секунд с каждой стороны. За это время образуется корочка, которая не даст вытечь соку из мяса. Уменьшите огонь и жарьте мясо по 3 минуты с каждой стороны, прижимая его к поверхности сковороды.
Serve steaks with sauce to taste.
Подавайте стейки с соусом по вкусу.