Prepare ingredients for Fanta apricot and orange compote for the winter. Wash the jars thoroughly with soda and sterilize. Boil the lids. Wash the apricots and remove the pits. Cut into halves. Wash the orange, cut it together with the peel into half circles. From 4 slices you should get 8 semicircles.
Подготовьте продукты для компота из абрикосов и апельсинов на зиму «Фанта». Банки тщательно помойте с содой, простерилизуйте. Крышки прокипятите. Абрикосы помойте, удалите косточки. Нарежьте половинками. Апельсин помойте, нарежьте вместе с кожурой на полукружочки. Из 4 долек должно получиться 8 полукружочков.
Prepare a container of fruit for storing for the winter. Place apricot halves in a three-liter jar. Then orange slices. Sprinkle sugar on top.
Подготовьте емкость с фруктами для закатки на зиму. В трехлитровую банку выложите половинки абрикосов. Затем дольки апельсинов. Сверху засыпьте сахаром.
Finish preparing the Fanta compote of apricots and oranges for the winter. Boil water, pour in a mixture of apricots, oranges and sugar. Roll up the lids. Wrap the jar in a warm blanket and leave to cool for a day. Then put it in a dark and cool place.
Завершите приготовление компота из абрикосов и апельсинов на зиму «Фанта». Вскипятите воду, залейте смесь из абрикосов, апельсинов и сахара. Закатайте крышки. Укутайте банку теплым одеялом, оставьте остывать на сутки. Затем уберите в темное и прохладное место.
Serve Fanta apricot and orange compote chilled.
Подавайте компот из абрикосов и апельсинов «Фанта» в охлажденном виде.