Thaw the salmon steaks in the refrigerator for 2 hours and rinse well. Peel the garlic. Wash the chili peppers. Wash the tomatoes, remove the stems. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare the foil. Advice: it is better to carry out all manipulations with chili peppers while wearing gloves.
Стейки лосося предварительно разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, хорошо промойте. Чеснок почистите. Перец чили помойте. Помидоры помойте, удалите плодоножки. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте фольгу. Совет: все манипуляции с перцем чили лучше производить в перчатках.
Prepare the marinade. Squeeze the garlic in a press. Cut the chili pepper into thin rings. Mix soy sauce, sugar, vegetable oil, chili pepper and garlic in a wide container.
Приготовьте маринад. Чеснок выдавите в прессе. Перец чили нарежьте тонкими колечками. Смешайте в широкой емкости соевый соус, сахар, растительное масло, перец чили и чеснок.
Marinate the fish. Coat the salmon steaks thoroughly with the marinade and leave them to marinate in the refrigerator for 1 hour.
Замаринуйте рыбу. Тщательно обмажьте стейки лосося маринадом, оставьте их мариноваться в холодильнике на 1 час.
Bake the salmon steaks. Wrap each piece of salmon in foil and place on a baking sheet. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 15 minutes.
Запеките стейки лосося. Каждый кусок лосося заверните в фольгу, переложите на противень. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 15 минут.
Cut the tomatoes into slices. Serve baked salmon with tomato wedges.
Помидоры нарежьте дольками. Подавайте запеченного лосося с дольками помидоров.