Defrost the chicken in the refrigerator for 12 hours, wash it, and cut it into portions. Wash the kiwi and peel it. Peel the garlic. Wash the lemon and squeeze the juice out of half. Prepare a blender, electric grill or barbecue with coals.
Курицу разморозьте в холодильнике в течение 12 часов, помойте, разделайте на порционные куски. Киви помойте, очистите от кожуры. Чеснок почистите. Лимон помойте и выдавите сок из половины. Подготовьте блендер, электрический гриль или мангал с углями.
Prepare the marinade. Coarsely chop the kiwi. Place kiwi, garlic, lemon juice, soy sauce, vegetable oil, mayonnaise, salt and pepper mixture into a blender bowl. Mix the marinade thoroughly with a blender for 3 minutes.
Приготовьте маринад. Киви крупно порежьте. Поместите в чашу блендера киви, чеснок, сок лимона, соевый соус, растительное масло, майонез, соль и смесь перцев. Тщательное смешайте маринад блендером в течение 3 минут.
Marinate the chicken. Add the marinade to the chicken, mix well, and rub each piece of chicken with your hands. Leave to marinate in the refrigerator for 1 hour.
Замаринуйте курицу. Добавьте маринад к курице, хорошо перемешайте, руками промните каждый кусок курицы. Оставьте мариноваться в холодильнике на 1 час.
Prepare the chicken. Light the coals in the grill or heat up the electric grill. Transfer the chicken to the grill or grill and cook until cooked through, turning regularly for about 30 minutes.
Приготовьте курицу. Разожгите угли в мангале или разогрейте электрический гриль. Переложите курицу на решетку мангала или гриля, обжарьте до готовности, регулярно переворачивая в течение примерно 30 минут.
Cut the kiwi into slices. Serve the fried chicken garnished with kiwi slices.
Киви порежьте кружочками. Подавайте жареную курицу, украсив ее кусочками киви.