Prepare the ingredients for the marinade. Peel the onion and cut into rings.
Подготовьте продукты для маринада. Лук очистите от шелухи, нарежьте кольцами.
Make the marinade. Place bay leaf, chopped onion, and vinegar into a pan filled with water. Add salt and pepper. Let it boil. After this, remove from the stove and cool.
Сделайте маринад. В кастрюлю, наполненную водой, выложите лавровый лист, порезанный лук, уксус. Добавьте соль, перец. Дайте закипеть. После этого уберите с плиты, остудите.
Marinate the duck. Place the meat in a container with marinade. It should almost completely cover the meat. Cover with a lid. Leave for 7-8 hours.
Замаринуйте утку. Выложите мясо в емкость с маринадом. Он должен почти полностью покрывать мясо. Накройте крышкой. Оставьте на 7-8 часов.
The marinated duck can be baked in the oven or in a home oven.
Замаринованную утку можно запечь в духовке или в домашней печи.