Wash mango, parsley and mint under running water and dry on paper towels. Peel the red onion. To serve, fry the pork medallions.
Манго, петрушку и мяту вымойте под проточной водой и обсушите на бумажных полотенцах. Красный лук почистите. Для подачи пожарьте медальоны из свинины.
Grind ingredients for salsa. Remove the pit from the mango and peel off the skin. Cut the red onion, chilli and mango into small pieces. Chop mint and parsley. Squeeze the juice out of half a lime.
Измельчите продукты для сальсы. У манго удалите косточку, снимите кожицу. Порежьте красный лук, чили и манго маленькими кусочками. Мяту и петрушку измельчите. Из половины лайма выжмите сок.
Prepare the sauce. Place mango, chili and onion pieces in a bowl, add chopped herbs, add lime juice, salt to taste and stir.
Приготовьте соус. В миску выложите кусочки манго, чили и лука, добавьте измельченную зелень, полейте соком лайма, посолите по вкусу и перемешайте.
Place the spicy mango salsa into a small bowl, rosette or sauce boat. Serve with pork medallions.
Острый соус сальса из манго выложите в небольшую пиалу, розетку или соусник. Подайте к столу с медальонами из свинины.