Wash the spinach and dry on a paper towel. Cut the leaves into medium size as you would for a salad. Peel and finely chop the onion. Rinse the rice thoroughly. Wash and dry the vegetables and lettuce leaves for serving, cut the cucumber into slices, and the bell pepper into strips.
Шпинат помойте, обсушите на бумажном полотенце. Нарежьте листья, как на салат, средней величины. Почистите и мелко нарежьте репчатый лук. Рис тщательно промойте. Овощи и листья салата для подачи помойте и обсушите, огурец нарежьте кружочками, болгарский перец — соломкой.
Boil the rice. Place rice in a saucepan and add water. The water should cover 2 fingers of rice. Add salt and stir. Bring to cook over high heat. When the water boils, continue to simmer for 15 minutes.
Отварите рис. Насыпьте рис в кастрюлю и залейте водой. Вода должна покрывать рис на 2 пальца. Добавьте соль и перемешайте. Поставьте вариться на сильный огонь. Когда вода закипит, продолжайте варить на медленном огне 15 минут.
Cook the spinach. Place the frying pan on the fire, add the butter and add sunflower oil. Before the pan heats up, add the onions so they have time to absorb the oil. Simmer the onion until transparent. Then add chopped spinach, add salt and reduce heat. Continue simmering for 5 minutes until the spinach changes color.
Приготовьте шпинат. Сковороду поставьте на огонь, выложите сливочное масло и добавьте подсолнечное. До того, как сковородка нагреется, добавьте лук, чтобы он успел впитать в себя масло. Тушите лук до прозрачного цвета. Затем добавьте нарезанный шпинат, посолите и убавьте огонь. Продолжайте тушить 5 минут, пока шпинат не поменяет цвет.
Finish cooking. Add the spinach to the rice, stir and let the dish sit for 2 minutes.
Завершите приготовление. Переложите шпинат к рису, перемешайте и дайте настояться блюду 2 минуты.
Garnish the dish with chopped fresh tomato and bell pepper.
Украсьте блюдо нарезанным свежим помидором и болгарским перцем.