Prepare all ingredients for the sauce. Wash fresh tomatoes and peppers. Remove the skins from the tomatoes. Peel the garlic and white onion. Measure and prepare the required amount of lemon juice and olive oil. Rinse the cilantro well with running water and dry on a paper towel. Cut the onions and tomatoes into even 5 mm cubes. Place the onions in one container and the tomatoes in another. Finely chop the garlic and cilantro. Chop the red hot pepper quite finely. Tip: In order to remove the skin from tomatoes better, first pour boiling water over the tomato. It is better to grind hot peppers while wearing gloves, so you don’t have to wash your hands of the pepper juice.
Подготовьте все продукты для соуса. Свежие помидоры и перец помойте. С помидоров снимите кожицу. Очистите чеснок и белый лук от шелухи. Отмерьте и приготовьте нужное количество лимонного сока и оливкового масла. Кинзу хорошо промойте проточной водой и подсушите на бумажном полотенце. Лук и помидоры нарежьте ровными кубиками по 5 мм. Лук сложите в одну емкость, а помидоры в другую. Мелко нашинкуйте чеснок и кинзу. Достаточно мелко измельчите красный острый перец. Совет: Для того, чтобы кожица с помидоров лучше снималась, предварительно обдайте томат кипятком. Жгучий перец лучше измельчать в перчатках, так не придется отмывать руки от сока перца.
Prepare two sauce bases. Add lemon juice and salt to the bowl with the onions. Mix the ingredients. Let it brew for 5 minutes. Then place the garlic and cilantro in the same container. Add the chopped pepper to the container with the tomatoes and stir.
Подготовьте две основы для соуса. Добавьте в миску к луку сок лимона и соль. Перемешайте ингредиенты. Дайте настояться 5 минут. Затем в эту же емкость положите чеснок и кинзу. Измельченный перец добавьте в емкость с помидорами, перемешайте.
Combine the bases and finish making the sauce. Combine the contents of the containers and season with olive oil. Add salt and mix. Place in the refrigerator to cool for 15 minutes.
Соедините основы и завершите приготовление соуса. Объедините содержимое емкостей и заправьте оливковым маслом. Посолите, перемешайте. Поставьте охлаждаться в холодильник на 15 минут.
Serve pico de gallo with grilled meats. Or add a distinctive Mexican flavor to chips, croutons, and fries.
Подавайте соус «Пико де гальо» с мясом, приготовленным на гриле. Или придайте характерный мексиканский вкус чипсам, гренкам, картошке фри.