For the sauce, prepare the required amount of sugar, water and maple syrup. Wash the raspberries and dry them on a paper towel. Prepare the blender. Tip: Soak fresh raspberries in cold water for about five minutes, so all the debris will float up and can be drained along with the water.
Для соуса подготовьте необходимое количество сахара, воды и кленового сиропа. Помойте малину и обсушите на бумажном полотенце. Приготовьте блендер. Совет: Свежую малину замочите в холодной воде минут на пять, так весь мусор всплывет, и его можно будет слить вместе с водой.
Boil the syrup. Mix sugar and water in a saucepan and place on the stove. When the water boils, reduce the heat. Continue cooking for 10 minutes.
Сварите сироп. Сахар и воду смешайте в кастрюле и поставьте на плиту. Когда вода закипит, убавьте огонь. Продолжайте варить в течение 10 минут.
Let the raspberries brew. Pour the resulting syrup over the raspberries. Leave to sit for 15 minutes.
Дайте малине настояться. Малину залейте получившемся сиропом. Оставьте настояться 15 минут.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Add maple syrup to the mixture and puree everything using a blender. Strain the resulting mixture through a sieve.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Добавьте клиновой сироп в массу и измельчите все при помощи блендера. Полученную смесь процедите через сито.
Serve raspberry sauce with your favorite desserts in a gravy boat. Or pour the syrup over pancakes before serving, for example.
Малиновый соус подавайте к любимым десертам в соуснице. Или полейте сироп, например, на блинчики перед подачей.