Prepare ingredients for green sauce. Wash all the greens, peel the garlic. Tip: Greens picked from the garden should be soaked for 10 minutes in water with salt. Sometimes insect larvae remain on such plants.
Подготовьте продукты для зеленого соуса. Помойте всю зелень, почистите чеснок. Совет: Зелень, сорванную с грядки, стоит замочить на 10 минут в воде с солью. Иногда на таких растениях остаются личинки насекомых.
Prepare the greens. Place all the greens in a blender along with the garlic. Grind.
Подготовьте зелень. Выложите в блендер всю зелень вместе с чесноком. Измельчите.
Make green sauce. Pour oil and soy sauce into the green mixture. Add salt. Stir.
Сделайте зеленый соус. В массу из зелени влейте масло и соевый соус. Добавьте соль. Перемешайте.
Cool the green sauce slightly before serving.
Перед подачей зеленый соус немного охладите.