Rinse the parsley under running water or soak for 10-15 minutes in a deep plate with cold water, then dry on a paper towel and chop finely. Peel the shallots and rinse. Remove the butter from the refrigerator in advance to soften it.
Зелень петрушки промойте под проточной водой или замочите на 10-15 минут в глубокой тарелке с холодной водой, а затем обсушите на бумажном полотенце и мелко нарежьте. Лук-шалот очистите от шелухи и сполосните. Сливочное масло достаньте заранее из холодильника, чтобы оно размягчилось.
Fry the onion and add wine. Heat olive oil in a frying pan. Finely chop the shallots and place in a frying pan with oil. Cook the onion over low heat, stirring, for 7 minutes until it turns brown. Add wine and 1 cup water and let simmer gently for 10 minutes.
Обжарьте лук и добавьте вино. В сковороде разогрейте оливковое масло. Лук-шалот мелко покрошите и выложите в сковороду с маслом. Обжарьте лук на медленном огне, помешивая, в течение 7 минут, пока он не станет коричневым. Добавьте вино и 1 стакан воды, оставьте медленно кипеть на 10 минут.
Add butter and flour. In a small bowl, mix the butter and flour with a fork to form a paste. Gradually add it to the pan with the wine and onion, stirring thoroughly to remove any lumps. Pour the meat broth into the sauce, add finely chopped parsley, salt and ground black pepper.
Добавьте масло и муку. В небольшой емкости смешайте масло и муку вилкой так, чтобы получилась паста. Постепенно добавьте ее на сковороду к вину и луку, тщательно размешивая, чтобы избавиться от комочков. К соусу влейте мясной бульон, добавьте мелко нашинкованную петрушку, соль и черный молотый перец.
Let the hot wine sauce cool slightly and pour into a deep saucepan. Serve the sauce over the beef steak.
Горячему винному соусу дайте немного остыть и перелейте в глубокий соусник. Подайте соус к стейку из говядины.