Before starting cooking, boil the squid and mussels. To do this, place them in boiling salted water for 2 minutes. Boil and peel the eggs in advance, grate the cheese.
Перед началом приготовления отварите кальмара и мидии. Для этого поместите их в кипящую подсоленную воду на 2 минуты. Заранее сварите и очистите яйца, сыр натрите на терке.
Mix the ingredients. Leave the mussels whole and cut the squid into thin strips lengthwise. Cut the boiled eggs into cubes, and the olives into small rings. Place all ingredients in a salad bowl and sprinkle generously with cheese.
Смешайте ингредиенты. Мидии оставьте целыми, а кальмара нарежьте тонкими полосками вдоль. Вареные яйца нарежьте кубиками, а маслины — небольшими колечками. Поместите все компоненты в салатник, посыпьте обильно сыром.
Season the dish. Add sour cream to the bowl, add salt and pepper and mix the salad thoroughly. To better soak the ingredients, cover the dish with cling film and place it in the refrigerator for 5-10 minutes.
Заправьте блюдо. В миску добавьте сметану, посолите, поперчите и тщательно перемешайте салат. Чтобы ингредиенты лучше пропитались, накройте блюдо пищевой пленкой и поставьте его в холодильник на 5-10 минут.
Serve the dish in a beautiful salad bowl or in portions, placing it on small plates.
Подавайте блюдо в красивом салатнике или порционно, разложив по небольшим тарелкам.