Wash basil, arugula, lettuce leaves and dry. Wash the cucumber and tangerine and peel them. Wash the lemon. Wash the avocado, remove the pit and peel.
Базилик, рукколу, листья салата помойте и обсушите. Огурец и мандарин помойте, очистите от кожуры. Лимон помойте. Авокадо помойте, удалите косточку и кожуру.
Marinate the salmon. Pour soy sauce into a bowl, add honey. Heat the marinade in the microwave for 30 seconds on low power, stirring thoroughly. Cut the salmon into strips, place in the marinade, stir, and leave for 15 minutes.
Замаринуйте семгу. В миску налейте соевый соус, добавьте мед. Нагрейте маринад в микроволновой печи в течение 30 секунд на небольшой мощности, тщательно перемешайте. Порежьте семгу полосками, положите в маринад, перемешайте, оставьте на 15 минут.
Prepare the ingredients for the salad. Squeeze the juice out of half a lemon. Cut the avocado and cucumber into strips. Sprinkle avocado with lemon juice. Tear the basil and arugula greens with your hands. Separate the tangerine into slices. Fry the salmon for 5 minutes in a hot frying pan with a little oil.
Подготовьте ингредиенты для салата. Из половины лимона выдавите сок. Авокадо и огурец порежьте соломкой. Авокадо сбрызните соком лимона. Зелень базилика и рукколы порвите руками. Мандарин разберите на дольки. Семгу обжарьте в течение 5 минут на горячей сковороде с небольшим количеством масла.
Prepare the salad. Mix salmon, avocado, cucumber, basil, arugula, tangerine in a bowl. Drizzle with vegetable oil and balsamic vinegar. Mix well.
Приготовьте салат. Смешайте в миске семгу, авокадо, огурец, базилик, рукколу, мандарин. Полейте растительным маслом и бальзамическим уксусом. Хорошо перемешайте.
Serve the warm salad with salmon, sprinkled with sesame seeds.
Подавайте теплый салат с семгой, посыпав его кунжутом.