Prepare ingredients for turkey neck soup. Peel onions, carrots, potatoes. Cut the onion into half rings, carrots and potatoes into cubes.
Подготовьте продукты для супа из шеи индейки. Почистите лук, морковь, картофель. Лук нарежьте полукольцами, морковь и картофель — кубиками.
Boil turkey necks. Pour water into the meat in a saucepan, add salt and bring to a boil. Simmer for 20-30 minutes until the necks are tender. Remove the meat from the broth.
Отварите индюшачьи шеи. Залейте мясо в кастрюле водой, посолите, доведите до кипения. Варите 20-30 минут, пока шеи не станут мягкими. Мясо из бульона извлеките.
Prepare the vegetables. Sauté carrots and onions in a frying pan with oil for 5-6 minutes.
Подготовьте овощи. Морковь и лук пассеруйте на сковороде с маслом 5-6 минут.
Prepare turkey neck soup. Bring the meat broth to a boil. Drain the potatoes. After boiling, add the fried carrots and onions and cook for 10 minutes. The vegetables should become semi-soft. At this time, lower the farfalle, let it boil, cook for 15 minutes. Add some salt. Separate the meat from the turkey neck and place in the soup. Let sit after cooking for 10 minutes.
Приготовьте суп из шеи индейки. Мясной бульон доведите до кипения. Спустите картофель. После закипания выложите обжаренную морковь с луком, варите 10 минут. Овощи должны стать полумягкими. В это время спустите фарфалле, дайте закипеть, готовьте 15 минут. Посолите. Отделите от шеи индейки мясо, выложите в суп. Дайте настояться после приготовления 10 минут.
Serve turkey neck soup, garnished with parsley.
Подавайте суп из шеи индейки к столу, украсив зеленью петрушки.