Rinse the rice well. Peel the onions and finely chop them. Wash and peel the carrots, grate on a coarse grater. Prepare the slow cooker and remove the cooking ring for serving.
Рис хорошо промойте. Репчатый лук почистите и мелко покрошите. Морковь помойте и почистите, натрите на крупной терке. Подготовьте мультиварку и достаньте кулинарное кольцо для подачи.
Prepare the roast. Turn on the “fry” mode on the multicooker and heat the sunflower oil in a bowl. Fry the onion for 5 minutes. Then add the carrots and fry for another 5 minutes.
Приготовьте обжарку. Включите на мультиварке режим "жарка" и разогрейте в чаше подсолнечное масло. Обжарьте лук в течение 5 минут. Затем добавьте морковь и обжарьте в течение еще 5 минут.
Prepare the rice. Add rice, water, salt and seasoning to vegetables. Switch the multicooker to the “pilaf” mode, close the lid, cook for 20 minutes.
Приготовьте рис. Добавьте к овощам рис, воду, соль и приправу. Переключите мультиварку на режим "плов", закройте крышку, готовьте 20 минут.
Bring the dish to readiness. Add green peas and corn to the rice and mix well. Close the lid and leave the rice on the “keep warm” setting for 10 minutes.
Доведите блюдо до готовности. К рису добавьте зеленый горошек, кукурузу, хорошо перемешайте. Закройте крышку, оставьте рис на режиме "подогрев" на 10 минут.
Serve the rice by placing it in the center of the plate using a mold, and decorate the edges of the plate with corn and peas.
Подавайте рис, выложив его на центр тарелки при помощи формы, украсьте края тарелки кукурузой и горошком.