Prepare ingredients for rice with mushrooms in creamy sauce. Rinse the champignons with water and cut into medium pieces. Remove the seeds from the pepper. Cut the cucumber and onion into cubes. Grind the ginger. Tip: The stem of champignons is denser than the cap, so you should cut it smaller.
Подготовьте продукты для риса с грибами в сливочном соусе. Шампиньоны ополосните водой, нарежьте средними кусочками. Перец освободите от косточек. Вместе с огурцом и луком нарежьте кубиками. Измельчите имбирь. Совет: У шампиньонов ножка плотнее шляпки, поэтому резать ее стоит мельче.
Prepare the rice. Boil the cereal in lightly salted water. This will take 25-30 minutes.
Приготовьте рис. Сварите крупу в слегка подсоленной воде. На это потребуется 25-30 минут.
Prepare the ingredients for the dish while the grains are cooking. Pour oil into a hot frying pan and add onions. Fry until a small crust forms, 4-5 minutes. Place in a separate bowl. Fry mushrooms, chili peppers, cucumber, ginger in the same oil for 15 minutes. Sprinkle with salt and garlic mixture halfway through cooking. Make sure that the mixture does not burn. The mushrooms will release water, which should completely evaporate during the cooking process.
Подготовьте ингредиенты для блюда, пока готовится крупа. На раскаленную сковороду налейте масло, выложите лук. Жарьте до образования небольшой корочки 4-5 минут. Уберите в отдельную посуду. На этом же масле 15 минут обжарьте грибы, перец чили, огурец, имбирь. В середине готовки посыпьте солью и чесночной смесью. Следите чтоб масса не пригорала. Из грибов будет выделяться вода, которая должна полностью испариться в процессе готовки.
Prepare rice with mushrooms in creamy sauce. Place rice, sour cream, and fried onions in a frying pan with mushrooms and vegetables. Stir. Turn down the heat. After 5 minutes, pour in the milk and mix thoroughly. Cook until the ingredients are saturated with the sauce and it reaches the consistency of sour cream. Add some sesame oil.
Приготовьте рис с грибами в сливочном соусе. В сковороду с грибами и овощами выложите рис, сметану, обжаренный лук. Перемешайте. Огонь убавьте. Спустя 5 минут влейте молоко, тщательно перемешайте. Готовьте до тех пор, пока продукты не пропитаются соусом, и он не достигнет консистенции сметаны. Добавьте немного кунжутного масла.
Serve rice with mushrooms in creamy sauce while the dish is hot.
Подавайте рис с грибами в сливочном соусе к столу, пока блюдо горячее.