Peel the onion and garlic, wash and finely chop. Cut off the stems of the champignons, rinse the caps and cut into small cubes. Place the rice in a sieve and rinse under cold water until the water runs clear. Leave in a sieve to drain excess water from the rice. Grate Parmesan on a fine grater.
Лук и чеснок очистите от шелухи, помойте и мелко порубите. У шампиньонов срежьте ножки, ополосните шляпки и нарежьте небольшими кубиками. Рис высыпьте в сито и промойте под холодной водой, пока стекающая вода не станет прозрачной. Оставьте в сите, чтобы с риса стекла лишняя вода. Натрите пармезан на мелкой терке.
Fry the ingredients. Heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion and garlic over medium heat until the onion becomes translucent. Add the mushrooms to the onion, stir, fry everything together for about 6-7 minutes. Remove the pan from the heat.
Обжарьте ингредиенты. Разогрейте на сковороде растительное масло и пожарьте на среднем огне лук и чеснок, пока лук не станет прозрачным. Положите к луку грибы, перемешайте, жарьте все вместе еще около 6-7 минут. Снимите сковороду с огня.
Prepare the rice. Place rice, onion, garlic and mushrooms in the multicooker bowl. Add salt and pepper. Pour water into the bowl until it completely covers the rice. Close the lid and set the “Pilaf” or “Rice” mode. Cook for 30 minutes.
Приготовьте рис. В чашу мультиварки положите рис, лук, чеснок и шампиньоны. Добавьте соль и перец. Налейте в чашу воду, чтобы она полностью закрыла рис. Закройте крышкой, установите режим «Плов» или «Рис». Готовьте 30 минут.
The finished dish can be served as in a restaurant - in a wide plate with a depression in the middle, with a small amount of grated Parmesan.
Готовое блюдо можно подать, как в ресторане — в широкой тарелке с углублением посередине, с небольшим количеством тертого пармезана.