Peel the garlic, peel the carrots. Crush the garlic with a knife, cut the carrots into semicircular slices. Drain any excess liquid from the can of corn. Thaw the green beans. Wash the broccoli and cut into small florets. Wash the green onions and chop finely. Wash the parsley and separate into leaves.
Чеснок очистите от шелухи, морковь от кожуры. Чеснок раздавите ножом, морковь нарежьте полукруглыми ломтиками. Слейте из банки с кукурузой лишнюю жидкость. Разморозьте стручковую фасоль. Брокколи помойте и разрежьте на маленькие соцветия. Зеленый лук помойте и мелко нарежьте. Петрушку помойте и разделите на листики.
Cook the rice. Pour rice into a saucepan, add water, salt and add vegetable oil. Bring to a boil, reduce heat and simmer until tender for about 15-20 minutes, covered.
Сварите рис. В сотейник высыпьте рис, залейте водой, посолите, добавьте растительное масло. Доведите до кипения, убавьте огонь и варите до готовности около 15-20 минут под крышкой.
Fry the vegetables. Heat a deep frying pan with oil, add garlic, carrots and onions. Fry until soft over medium heat for 5-7 minutes. Then add green beans, peas, corn, broccoli and continue to fry for about 5 minutes. Pour 100 ml of water into the vegetables, cover with a lid and simmer the vegetables for 10 minutes.
Обжарьте овощи. Глубокую сковороду с маслом разогрейте, выложите чеснок, морковь и лук. Обжаривайте до мягкости на среднем огне 5-7 минут. Затем добавьте стручковую фасоль, горошек, кукурузу, брокколи и продолжайте обжаривать еще около 5 минут. Влейте к овощам 100 мл воды, накройте крышкой и тушите овощи 10 минут.
Mix rice with vegetables. Add rice, salt, black pepper, basil to the vegetables in the pan and stir.
Смешайте рис с овощами. В сковороду к овощам добавьте рис, соль, черный перец, базилик и перемешайте.
The dish can be served either hot or cold, placed on shallow plates. If desired, you can garnish with fresh parsley leaves.
Блюдо можно подавать как горячим, так и холодным, выложив на неглубокие тарелки. По желанию можно украсить листьями свежей петрушки.