Peel the onions and peel the carrots. Wash the vegetables. Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater. Cut the broccoli into 4 parts.
Лук очистите от шелухи, морковь от кожуры. Помойте овощи. Лук нарежьте небольшими кубиками, морковь натрите на крупной терке. Брокколи разрежьте на 4 части.
Boil the rice. Place rice in a saucepan and add water until it covers the rice. Place on medium heat and boil. Then reduce the heat, cover the pan and cook for 10 minutes.
Отварите рис. В кастрюлю насыпьте рис, залейте водой так, чтобы она закрыла рис. Поставьте на средний огонь, вскипятите. Затем уменьшите огонь, закройте кастрюлю крышкой и варите 10 минут.
Prepare rice with broccoli. Pour vegetable oil into a frying pan and fry the onions and carrots over medium heat for 2-3 minutes, stirring occasionally. Add the broccoli and continue to sauté for about 5 minutes. Add teriyaki sauce, salt and pepper to the vegetables in the pan. At the end, add the boiled rice and mix everything together thoroughly.
Приготовьте рис с брокколи. В сковороду налейте растительное масло и пожарьте лук с морковью на среднем огне 2-3 минуты, периодически помешивая. Добавьте брокколи и продолжайте обжаривать еще примерно 5 минут. В сковороду к овощам добавьте соус терияки, соль и перец. В конце выложите отваренный рис и все вместе тщательно перемешайте.
Serve the finished dish in portioned plates, sprinkling each serving with sesame seeds.
Готовое блюдо подавайте в порционных тарелках, посыпав каждую порцию кунжутом.