Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Dry the bell pepper with paper towels, remove the stem, seeds and internal membranes. Peel the onions. Cut the bell pepper into cubes and chop the onion. Fry the fish ahead of time to serve.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Болгарский перец обсушите бумажными полотенцами, удалите плодоножку, семена и внутренние перегородки. Репчатый лук очистите. Болгарский перец нарежьте кубиками, лук измельчите. Заранее пожарьте рыбу для подачи.
Prepare the rice. Rinse the rice grains several times until the liquid becomes transparent, add water, salt, and bring to a boil. Then reduce the heat to medium, cook, stirring occasionally, until tender, approximately 15-20 minutes. Then drain in a colander.
Приготовьте рис. Зерна риса несколько раз промойте до прозрачности жидкости, залейте водой, посолите, доведите до кипения. Затем огонь убавьте до среднего, варите, периодически помешивая, до готовности, ориентировочно 15-20 минут. Затем откиньте на дуршлаг.
While the rice is cooking, start with the vegetables. Place chopped vegetables (bell peppers, onions) in a heated frying pan with added oil and fry, stirring, for about 5-7 minutes.
Пока варится рис, займитесь овощами. На разогретую сковороду с добавлением масла выложите измельченные овощи (болгарский перец, лук), обжаривайте, помешивая, около 5-7 минут.
Combine the bases and finish cooking. Add the boiled rice to the vegetables and stir. Beat in the eggs one at a time, constantly stirring the contents of the pan, add soy sauce and chili. Stir again and turn off the heat.
Соедините основы и завершите приготовление. Отваренный рис выложите к овощам, перемешайте. Вбейте яйца по одному, постоянно перемешивая содержимое сковороды, добавьте соевый соус и чили. Еще раз перемешайте и выключите огонь.
Divide the rice with bell pepper into portioned plates and serve as a side dish for fried fish.
Рис с болгарским перцем разложите по порционным тарелкам, подавайте в качестве гарнира к жареной рыбе.