Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Peel the onion and chop finely. Cut the bacon into small pieces. Wash the greens for serving, dry on paper towels, and chop. Rinse the rice under running water.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Репчатый лук почистите, мелко нарежьте. Бекон нарежьте небольшими кусочками. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите. Рис промойте под проточной водой.
Boil the rice and fry the eggs. Boil the rice in salted water until tender. Break the eggs into a bowl, season with salt and pepper, and beat. Pour into a heated frying pan with oil, fry, stirring constantly, for 2-3 minutes. Then place on a plate.
Отварите рис и обжарьте яйца. Рис отварите в подсоленной воде до готовности. Яйца разбейте в миску, приправьте солью и перцем, взбейте. Вылейте на разогретую сковороду с маслом, обжарьте, постоянно помешивая, в течение 2-3 минут. Затем выложите на тарелку.
Fry bacon and onion. Add bacon to the same skillet and fry until crisp, about 5-7 minutes. Remove the fried bacon from the pan and add the onion. Fry the vegetable for 3-4 minutes
Обжарьте бекон и лук. В ту же сквороду положите бекон и жарьте до хрустящей корочки, около 5-7 минут. Обжаренный бекон уберите со сковороды и выложите в нее лук. Обжарьте овощ 3-4 минуты
Combine ingredients and complete cooking. Add rice to the pan, stir, cook for 1 minute. Then add salt, sugar, pepper, soy sauce, stir and fry for 2-3 minutes. Add fried eggs and bacon and stir.
Соедините продукты и завершите приготовление. Добавьте в сковороду рис, перемешайте, готовьте 1 минуту. Затем посолите, добавьте сахар, перец, влейте соевый соус, перемешайте и обжарьте 2-3 минуты. Выложите обжаренные яйца и бекон, перемешайте.
Before serving, add fried eggs and bacon to the rice, stir, and place on serving plates. Sprinkle chopped herbs on top.
Перед подачей добавьте к рису обжаренные яйца и бекон, перемешайте, разложите по порционным тарелкам. Сверху присыпьте измельченной зеленью.