Prepare a deep frying pan and a serving plate. Boil the water. Wash the parsley and chop finely.
Подготовьте глубокую сковороду и тарелку для подачи. Вскипятите воду. Петрушку помойте и мелко нарежьте.
Prepare the rice. Rinse the grains thoroughly under running cold water. Squeeze out any excess moisture and transfer the rice to the pan. Put butter there too.
Подготовьте рис. Зерна тщательно промойте под проточной холодной водой. Отожмите лишнюю влагу и переложите рис в сковороду. Туда же положите сливочное масло.
Steam the rice. Pour one glass of recently boiled water over the rice, place the rice on low heat and simmer for 4-5 minutes. Then pour in another glass of water, salt and pepper and keep the rice on the lowest heat until it is completely cooked until it has absorbed all the water.
Припустите рис. Вылейте к рису один стакан недавно вскипевшей воды, поставьте рис на слабый огонь и припустите его в течение 4-5 минут. Затем влейте еще один стакан воды, посолите, поперчите и подержите рис на самом маленьком огне до полной готовности, пока он не впитает всю воду.
Serve the rice in portions or in one large bowl. Garnish the dish with parsley.
Подавайте рис порционно или в одной большой тарелке. Украсьте блюдо зеленью петрушки.