Check all the necessary ingredients, wash the vegetables and herbs, turn on the oven to preheat to 160°C, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи и зелень, включите духовку разогреваться до 160°C, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the chicken into cubes.
Нарежьте курицу кубиками.
Melt the butter in a saucepan or long-sided frying pan.
Растопите в кастрюле или сковороде с длинными бортиками сливочное масло.
Transfer the chopped chicken to the pan.
Переложите порезанную курицу в кастрюлю.
Fry the chicken for 6-7 minutes.
Обжарьте курицу в течение 6-7 минут.
Add tomato paste and salt to taste to the chicken.
Добавьте к курице томатную пасту и соль по вкусу.
Place the chicken in a bowl, add mayonnaise, spices, chopped herbs and chili pepper. Mix.
Переложите курицу в миску, добавьте майонез, специи, порезанную зелень и перец чили. Смешайте.
Spread the filling onto the tortilla.
Выложите начинку на тортилью.
Roll the burrito so that the filling does not leak out around the edges.
Сверните буррито так, чтобы начинка не вытекала по краям.
Place the burrito on a baking sheet covered with baking paper.
Поместите буррито на противень, укрытый бумагой для запекания.
Bake the burrito for 7-10 minutes until the tortilla is browned.
Запекайте буррито в течение 7-10 минут, чтобы тортилья подрумянилась.
Serve the burrito hot with fresh herbs.
Подавайте буррито горячим со свежей зеленью.