Rinse the rice well. Wash bananas and chicken eggs. Peel the bananas and cut them lengthwise. Peel the onions and finely chop them. Wash the tomatoes, remove the stems, pour boiling water over them, remove the skin and cut into cubes. Wash and dry the lettuce leaves. Prepare your blender.
Рис хорошо промойте. Бананы и куриные яйца помойте. Бананы очистите от кожуры и порежьте вдоль. Репчатый лук почистите и мелко покрошите. Помидоры помойте, удалите плодоножки, обдайте кипятком, удалите кожицу и порежьте кубиками. Листовой салат помойте и обсушите. Подготовьте блендер.
Boil the rice. Add 1 tsp to the water. salt, rice seasoning and rice. Boil for 20 minutes. Then mix thoroughly.
Отварите рис. В воду добавьте 1 ч. л. соли, приправу для риса и рис. Отварите в течение 20 минут. Затем тщательно перемешайте.
Prepare tomato sauce. Fry the onion in vegetable oil over medium heat for 3 minutes. Add tomatoes to onions and simmer for 5 minutes. Add 1 tsp. salt. Cool the sauce and blend with a blender until smooth.
Приготовьте томатный соус. Обжарьте лук на растительном масле на среднем огне в течение 3 минут. Добавьте к луку помидоры и тушите 5 минут. Добавьте 1 ч. л. соли. Остудите соус и перебейте блендером до однородного состояния.
Prepare Cuban rice. Fry bananas over high heat for 1 minute. Fry the eggs into fried eggs. Place a quarter of the rice in a bowl and turn it over onto a plate. Make a well in the center of the rice and pour in the tomato sauce. Place one fried egg and two fried banana halves next to the rice.
Приготовьте рис по-кубински. Бананы обжарьте на сильном огне по 1 минуте. Яйца пожарьте в виде глазуньи. Четверть риса выложите в пиалу, переверните ее на тарелку. В центре риса сделайте углубление и налейте туда томатный соус. Рядом с рисом выложите одно жареное яйцо и две половинки жареного банана.
Serve Cuban rice on lettuce leaves.
Подавайте рис по-кубински на листьях салата.