Rinse the rice well and boil. Peel the red onion and cut into half rings. Wash and peel the carrots. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds. Cut the carrots and bell pepper into strips. Wash the chicken eggs. Prepare the wok.
Рис хорошо промойте и отварите. Красный лук почистите и нарежьте полукольцами. Морковь помойте и почистите. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена. Морковь и болгарский перец нарежьте соломкой. Куриные яйца помойте. Подготовьте сковороду вок.
Fry the vegetables. Heat the oil in a frying pan. Place carrots and onions in the pan and fry for 2 minutes. Add bell pepper and green peas and fry for another 2 minutes.
Обжарьте овощи. Разогрейте масло в сковороде. Выложите на сковороду морковь и лук, обжаривайте 2 минуты. Добавьте болгарский перец и зеленый горошек, обжаривайте еще 2 минуты.
Fry the eggs. Beat the eggs with a whisk, pour into a heated frying pan greased with vegetable oil. Once the eggs are set, start stirring them and fry for another 3 minutes to create a scrambled egg.
Пожарьте яйца. Яйца взбейте венчиком, вылейте на разогретую сковороду, смазанную растительным маслом. Как только яйца схватятся, начинайте их мешать и жарьте еще 3 минуты, чтобы получился скрэмбл — то есть яичница-болтунья.
Prepare Chinese rice. Add rice to the vegetables, mix thoroughly so that there are no sticky lumps. Fry for 3 minutes. Add soy sauce, black and red pepper, fried eggs, mix well, simmer for another 1 minute.
Приготовьте рис по-китайски. К овощам добавьте рис, тщательно перемешайте, чтобы не было слипшихся комочков. Обжаривайте 3 минуты. Добавьте соевый соус, перец черный и красный, жареные яйца, хорошо перемешайте, томите еще 1 минуту.
Serve Chinese-style rice garnished with radish sprouts.
Подавайте рис по-китайски, украсив проростками редиса.