Prepare ingredients for rice with teriyaki sauce. Wash the rice well under running water. Chop the garlic. Wash the onion and chop finely. Tip: Rice grown in the CIS countries and Russia is treated less with chemicals for transportation than rice from warm countries.
Подготовьте продукты для риса с соусом терияки. Рис хорошо помойте под проточной водой. Чеснок измельчите. Лук помойте, мелко нарежьте. Совет: Рис, выращенный в странах СНГ и России, меньше обрабатывают химикатами для транспортировки, нежели рис из теплых стран.
Prepare the rice. Boil water with salt in a saucepan. Drain clean rice. Let the water boil. After this, cook the cereal for 15-20 minutes. Drain the rice using a colander.
Подготовьте рис. Вскипятите воду с солью в кастрюле. Спустите чистый рис. Дайте воде закипеть. После этого варите крупу 15-20 минут. Слейте с риса воду с помощью дуршлага.
Make the sauce. Mix sugar, teriyaki sauce, garlic and onion in a separate bowl. Place in a saucepan. Place on medium heat. Fry the onion until the onion is transparent.
Сделайте соус. Смешайте в отдельной миске сахар, соус терияки, чеснок и лук. Выложите в кастрюлю. Поставьте на средний огонь. Обжаривайте до прозрачности лука.
Prepare rice with teriyaki sauce. Combine hot rice with sauce. Add butter, stir.
Приготовьте рис с соусом терияки. Соедините горячий рис с соусом. Добавьте сливочное масло, перемешайте.
Serve hot rice with teriyaki sauce.
Подавайте рис с соусом терияки к столу в горячем виде.