Place the rice in a sieve and rinse thoroughly under cool running water 3-4 times. Cut the salmon slices into long sushi strips. Prepare the slow cooker.
Высыпьте рис на сито и 3-4 раза тщательно промойте под прохладной проточной водой. Нарежьте ломтики лосося длинными полосками для суши. Подготовьте мультиварку.
Prepare the marinade. Pour rice vinegar into a small cup, add salt and sugar. Mix well.
Приготовьте маринад. В небольшую чашку налейте рисовый уксус, всыпьте соль и сахар. Хорошо перемешайте.
Stew the rice. Place the rice in a multicooker bowl, add water and vegetable oil. Turn on the “Stew” mode and cook for 30 minutes. When the program ends, do not remove the rice from the multicooker immediately, let it sit and absorb the remaining moisture for another 10 minutes. Mix rice with marinade.
Потушите рис. Переложите рис в чашу для мультиварки, залейте водой и растительным маслом. Включите режим «Тушение» и готовьте 30 минут. Когда программа закончится, не доставайте рис из мультиварки сразу, дайте ему настояться и впитать оставшуюся влагу еще 10 минут. Смешайте рис с маринадом.
The sushi rice is ready. Let it cool and use it to make sushi with any filling. This can be red fish - for example, salmon, as well as tuna, shrimp, avocado and other products.
Рис для суши готов. Дайте ему остыть и используйте для приготовления суши с любой начинкой. Это может быть красная рыба — например, лосось, а также тунец, креветки, авокадо и другие продукты.