Rinse the rice in a bowl of cold water. Change the water 2-3 times, then soak the rice in cold water for 30-40 minutes. Rinse the mushrooms and cut into small pieces. Peel the onion and finely chop it. Wash the cilantro and chop finely. Prepare cling film and strong thread.
Рис промойте в миске с холодной водой. 2-3 раза смените воду, затем залейте рис холодной водой на 30-40 минут. Грибы ополосните и нарежьте небольшими кусочками. Лук очистите и мелко нашинкуйте. Кинзу помойте и мелко нарежьте. Приготовьте пищевую пленку и прочную нить.
Prepare the vegetables. Pour oil into the frying pan and heat it up. Add onions and finely chopped mushrooms. Add salt and pepper and fry, stirring, for 2-3 minutes.
Приготовьте овощи. В сковороду влейте масло и разогрейте. Выложите лук и мелко нарезанные грибы. Добавьте соль, перец и обжаривайте, помешивая, 2-3 минуты.
Boil the rice. Pour 1.5 cups of water into the pan and add salt. Add rice and place pan over medium heat. Cook the rice for 40-50 minutes until the grains open. Then drain the rice in a colander and drain the liquid.
Отварите рис. В кастрюлю влейте 1,5 стакана воды и добавьте соль. Всыпьте рис и поставьте кастрюлю на средний огонь. Варите рис 40-50 минут до раскрытия зерен. После откиньте рис на дуршлаг и слейте жидкость.
Prepare the cream sauce. Heat a dry frying pan and pour flour onto it. Fry for 1-2 minutes, stirring constantly with a wooden spatula. Pour the cream into the pan and stir thoroughly so that there are no lumps. Place the rice there, stir gently and turn off the heat.
Приготовьте сливочный соус. Раскалите сухую сковороду и высыпьте на нее муку. Обжаривайте 1-2 минуты, постоянно помешивая деревянной лопаткой. Влейте в сковороду сливки и тщательно размешайте, чтобы не было комочков. Выложите туда же рис, аккуратно размешайте и выключите огонь.
Boil the eggs. Boil water in a saucepan. Grease a small bowl with vegetable oil, then place cling film inside the bowl so that the film on one side is well oiled. Break a chicken egg into it and tie the edges of the film tightly with thread. Then lower the egg in film into boiling water for 2-4 minutes. Then take out the egg and remove it from the film.
Отварите яйца. Вскипятите воду в кастрюле. Небольшую миску смажьте растительным маслом, затем разложите внутри миски пищевую пленку так, чтобы пленка с одной стороны была хорошо смазана маслом. В нее разбейте куриное яйцо и крепко свяжите края пленки нитью. После опустите яйцо в пленке в кипящую воду на 2-4 минуты. После вытащите яйцо и освободите от пленки.
Place the rice in cream sauce on a plate, place a layer of mushrooms and onions on it, and place a poached egg on top. To decorate, sprinkle the dish with fresh chopped herbs.
Рис в сливочном соусе выложите на тарелку, на него выложите слой грибов с луком, сверху положите яйцо пашот. Для украшения посыпьте блюдо свежей рубленой зеленью.