Prepare the necessary products. Rinse the rice thoroughly. Pour water into a separate bowl. Peel, wash and chop the onion. Wash the greens, dry and finely chop.
Подготовьте необходимые продукты. Рис тщательно промойте. Воду влейте в отдельную чашу. Лук почистите, помойте и нарежьте. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Fry the onion. Place the frying pan on the fire, pour in vegetable oil and heat. Add chopped onion and fry until soft and golden.
Пожарьте лук. Сковороду поставьте на огонь, влейте растительное масло и разогрейте. Добавьте нарезанный лук и обжаривайте до мягкости и золотистости.
Add rice and simmer. Add the washed rice to the pan with the onions and distribute evenly. Add salt and spices to taste. Fill the rice with water. Cover with a lid and bring to a boil. Then reduce the heat to low and cook the rice for another 10-15 minutes. Stir the finished rice, transfer to a plate and serve.
Добавьте рис и потушите. В сковороду к луку отправьте промытый рис и равномерно распределите. Добавьте соль и специи по вкусу. Рис залейте водой. Накройте крышкой и доведите до кипения. Затем уменьшите огонь до минимума и готовьте рис еще 10-15 минут. Готовый рис перемешайте, переложите на тарелку и подайте к столу.
Before serving, sprinkle with chopped herbs.
Перед подачей посыпьте нарезанной зеленью.