Arrange the ingredients conveniently. Rinse the rice thoroughly under running water. Pour water into a separate bowl. Wash the greens, dry and finely chop.
Удобно расположите ингредиенты. Рис тщательно промойте под проточной водой. Воду налейте в отдельную чашу. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Place the rice in a bowl. Place the washed rice into a steamer bowl. Pour in water, add finely chopped herbs.
Рис выложите в чашу. Промытый рис переложите в чашу пароварки. Влейте воду, добавьте мелко нарезанную зелень.
Cook the rice. Pour the required amount of water into the steamer pan. Place a bowl of rice in the machine. Cover and set the timer for 30 minutes. After half an hour, open the lid and stir the rice. Close the steamer and set the timer for another 10 minutes. After the end beep, add salt to taste and stir the side dish.
Сварите рис. В поддон пароварки налейте нужное количество воды. Поставьте в аппарат чашу с рисом. Накройте крышкой и установите таймер на 30 минут. Через полчаса откройте крышку и перемешайте рис. Закройте пароварку и включите таймер еще на 10 минут. После звукового сигнала об окончании посолите по вкусу и перемешайте гарнир.
Serve with vegetable salad.
Подавайте с овощным салатом.