Rinse and boil the rice. Treat the egg with a 3% soda solution. Peel the bell pepper from seeds and stems, cut into small cubes. Wash and dry the green onion, then cut into rings. Peel the garlic and pass through a press. Rinse the basil to serve.
Рис промойте и отварите. Яйцо обработайте 3%-ным раствором соды. Перец болгарский очистите от семян и плодоножки, порежьте мелкими кубиками. Лук зеленый промойте и просушите, затем нарежьте колечками. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Базилик для подачи ополосните.
Marinate boiled rice. Mix dark soy sauce, light soy sauce, white wine and sugar. Stir everything until the sugar dissolves, add 1 tbsp. l. peanut butter and stir again. Pour marinade over boiled rice and leave for 30 minutes.
Замаринуйте отварной рис. Смешайте темный соевый соус, светлый соевый соус, белое вино и сахар. Перемешайте все до растворения сахара, добавьте 1 ст. л. арахисового масла и еще раз перемешайте. Отварной рис залейте маринадом и оставьте на 30 минут.
Fry eggs and vegetables. Beat the eggs with a fork. Pour 1 tbsp into the pan. l. peanut oil and heat, pour in the egg mixture and fry it, stirring constantly, to form egg flakes. In another pan, heat the remaining peanut oil, add the green onions, bell peppers and garlic, and fry for about 3 minutes.
Пожарьте яйца и овощи. Яйца взбейте вилкой. На сковороду налейте 1 ст. л. арахисового масла и нагрейте, вылейте яичную массу и жарьте ее, постоянно помешивая, чтобы получились яичные хлопья. В другой сковороде разогрейте оставшееся арахисовое масло, выложите туда зеленый лук, болгарский перец и чеснок, жарьте примерно 3 минуты.
Combine rice and vegetables. Add rice, dry chicken broth and oyster sauce to the fried vegetables. Stir and let heat through for 1 minute. Then add the egg, stir and heat for 30 seconds.
Соедините рис и овощи. В жареные овощи добавьте рис, сухой куриный бульон и устричный соус. Перемешайте и дайте прогреться в течение 1 минуты. Затем добавьте яйцо, перемешайте и прогрейте в течение 30 секунд.
Place a portion of rice on a wide-brimmed plate and garnish with a sprig of basil.
Выложите порцию риса на тарелку с широкими полями и украсьте веточкой базилика.