Separate the cabbage from the brine and cut into pieces. Wash the eggs. Rinse the rice well.
Капусту отделите от рассола и нарежьте кусочками. Помойте яйца. Хорошо промойте рис.
Boil the rice. Fill the rice with water in a ratio of 1:2, bring to a boil and cover with a lid. Cook the rice over low heat until done, 10-15 minutes.
Отварите рис. Залейте рис водой в соотношении 1:2, доведите до кипения и накройте крышкой. Готовьте рис на слабом огне до готовности 10-15 минут.
Fry the food. Pour half the vegetable oil into the pan, add kimchi and sugar. Fry the mixture for 5 minutes. When ready, add cooked rice, kimchi brine, salt and remaining oil. Fry the ingredients for 20 minutes, stirring thoroughly. Then add sesame oil and leave on fire for another 2 minutes.
Обжарьте продукты. На сковороду налейте половину растительного масла, выложите кимчи и сахар. Смесь обжаривайте в течение 5 минут. Когда все будет готово, добавьте готовый рис, рассол от кимчи, соль и оставшееся масло. Обжаривайте ингредиенты 20 минут, тщательно перемешивая. Затем добавьте кунжутное масло и оставьте на огне еще на 2 минуты.
Finish cooking. In another frying pan, fry the eggs, place them on a plate and cover them with a “cap” of rice and cabbage.
Закончите приготовление. На другой сковороде поджарьте яйца, выложите на тарелку и накройте их «шапочкой» из риса и капусты.
Before serving, sprinkle the finished Korean fried rice with sesame seeds. It will give the dish a pleasant aroma and a light nutty aftertaste.
Перед подачей готовый жареный рис по-корейски посыпьте кунжутом. Он придаст блюду приятный аромат и легкое ореховое послевкусие.