Wash the zucchini, remove the peel and seeds. Peel the onions and garlic. Wash the chicken eggs. Sift the flour. Wash and dry the parsley, separate the thin branches from the thick stems.
Кабачок помойте, очистите от кожуры и семян. Репчатый лук и чеснок почистите. Куриные яйца помойте. Муку просейте. Петрушку помойте и обсушите, отделите тонкие веточки от толстых стеблей.
Prepare the zucchini. Grate the zucchini on a coarse grater, add salt and mix well. Leave for 10 minutes, drain the released water.
Подготовьте кабачок. Кабачок натрите на крупной терке, посолите, хорошо перемешайте. Оставьте на 10 минут, слейте выделившуюся воду.
Make the casserole base. Finely chop the onion. Squeeze the garlic in a press. Grate the cheese on a coarse grater. Combine squash with onion, cheese, sour cream, eggs, garlic, flour and all-purpose seasoning. Mix well.
Сделайте основу для запеканки. Лук мелко порежьте. Чеснок выдавите в прессе. Сыр натрите на крупной терке. Соедините кабачок с луком, сыром, сметаной, яйцами, чесноком, мукой и универсальной приправой. Хорошо перемешайте.
Prepare the casserole. Grease the multicooker bowl with butter. Place the casserole base into a bowl. Close the lid and cook on the “baking” mode for 60 minutes. Leave the casserole in the slow cooker until it cools completely.
Приготовьте запеканку. Чашу мультиварки смажьте сливочным маслом. Переложите в чашу основу для запеканки. Закройте крышку и готовьте на режиме "выпечка" 60 минут. Оставьте запеканку в мультиварке до полного остывания.
Serve the zucchini casserole garnished with parsley sprigs.
Подавайте кабачковую запеканку, украсив ее веточками петрушки.