Cut the smoked haddock into skinless and boneless fillets. Then cut into thin strips. Grate the cheese on a coarse grater. For serving, wash and dry the cherry tomatoes, cut in half. Sort the basil greens and rinse. Also, prepare portioned frying pans or heat-resistant forms for baking.
Копченую пикшу разделайте на филе без кожи и костей. Затем нарежьте тонкими полосками. Сыр натрите на крупной терке. Помидоры черри для подачи вымойте и обсушите, разрежьте пополам. Зелень базилика переберите и ополосните. Также для запекания подготовьте порционные сковородки или жаропрочные формы.
Prepare the sauce and toppings. Place flour, salt and paprika into a heavy-bottomed saucepan. Add the butter and milk, place over medium heat and bring the mixture to a boil, stirring constantly. Cook the sauce for about 5 minutes. Mix half the volume of cheese with breadcrumbs.
Приготовьте соус и обсыпку. В кастрюлю с толстым дном высыпьте муку, соль и паприку. Добавьте сливочное масло и молоко, поставьте на средний огонь и доведите массу до кипения, постоянно помешивая. Варите соус примерно 5 минут. Половину объема сыра смешайте с панировочными сухарями.
Combine the fish with the sauce and make a casserole. Add the fish pieces and remaining cheese to the hot sauce. Stir and heat the sauce until the cheese is melted. Place the fish into portion forms. Sprinkle with cheese and breadcrumbs and bake on the grill at 200 degrees for 20 minutes.
Соедините рыбу с соусом и сделайте запеканку. В горячий соус добавьте кусочки рыбы и оставшийся сыр. Перемешайте и нагрейте соус до растворения сыра. Разложите рыбу в порционные формы. Посыпьте сыром с панировочными сухарями и запеките на режиме "гриль" при температуре 200 градусов в течение 20 минут.
Take hot mats or small boards. Place the baked haddock dish on stands, garnish with a sprig of basil and halved cherry tomatoes.
Возьмите подставки под горячее или небольшие доски. Поставьте на подставки форму с запеченной пикшей, украсьте веточкой базилика и половинками помидоров черри.