Dry the pollock fillet if necessary and cut into large portions of approximately 100 g. Peel the potatoes, rinse, grate on a coarse grater and squeeze the juice out of them. Wash the zucchini, peel and remove seeds, then cut into slices. Wash the egg. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the tomato and parsley to serve. Cut the tomato into slices.
Филе минтая обсушите при необходимости и нарежьте большими порционными кусками примерно по 100 г. Картофель почистите, промойте, натрите на крупной терке и выжмите из него сок. Кабачки помойте, очистите от кожицы и удалите семена, затем нарежьте ломтиками. Яйцо помойте. Сыр натрите на крупной терке. Вымойте помидор и петрушку для подачи. Помидор нарежьте дольками.
Fry the pollock fillet and prepare the filling. Dredge each piece of fish in flour. Place pieces of fish in a preheated frying pan greased with sunflower oil and fry on both sides for 3-4 minutes. Mix sour cream and egg for filling, salt and pepper.
Обжарьте филе минтая и подготовьте заливку. Каждый кусок рыбы обваляйте в муке. На разогретую сковороду, смазанную подсолнечным маслом, выложите куски рыбы и пожарьте с двух сторон в течение 3-4 минут. Смешайте сметану и яйцо для заливки, посолите и поперчите.
Form and prepare the casserole. Grease a baking dish with high sides with sunflower oil. Place potatoes on the bottom of the pan. Place the fish on top, then the zucchini. Pour in a mixture of sour cream and egg. Place the pan in an oven preheated to 200 degrees and bake for 20 minutes. Remove the casserole, sprinkle with cheese, place back in the oven and bake until golden brown for another 10 minutes.
Сформируйте и приготовьте запеканку. Форму для запекания с высокими бортами смажьте подсолнечным маслом. Положите на дно формы картофель. Сверху выложите рыбу, затем кабачок. Залейте смесью сметаны с яйцом. Поставьте форму в разогретую до 200 градусов духовку и запекайте 20 минут. Достаньте запеканку, посыпьте сыром, поставьте обратно в духовку и запекайте до румяной корочки еще 10 минут.
Take a hot rack and place a small frying pan on it to serve. Place a portion of zucchini casserole on it. Garnish with a sprig of parsley and fan out the tomato slices nearby.
Возьмите подставку под горячее, поставьте на нее небольшую сковороду для подачи. Выложите на нее порцию запеканки с кабачками. Украсьте веточкой петрушки и рядом выложите веером дольки помидора.