Wash the chicken breast, dry it and separate the fillet from the bone, cut the fillet in half along the grain and make small cuts in each piece of fillet. Grate Russian cheese on a coarse grater. Wash and dry the lettuce leaves. Wash the cherry tomatoes and cut them in half; Remove the olives from the brine and cut them in half lengthwise, cut the feta cheese into small cubes.
Куриную грудку помойте, обсушите и отделите филе от кости, разрежьте филе пополам вдоль волокон и сделайте в каждом куске филе небольшие надрезы. Сыр российский натрите на крупной терке. Листья салата помойте и обсушите. Помидоры черри промойте и разрежьте пополам; оливки извлеките из рассола и разрежьте вдоль надвое, сыр фета нарежьте небольшими кубиками.
Make a marinade for the chicken. Mix yogurt, paprika, salt, ground black pepper, mustard and grated cheese. Mix thoroughly. Marinate chicken fillet in yogurt marinade for 2 hours.
Сделайте маринад для курицы. Смешайте йогурт, паприку, соль, перец черный молотый, горчицу и тертый сыр. Тщательно перемешайте. Замаринуйте куриное филе в йогуртовом маринаде на 2 часа.
Bake the breasts. Grease a baking dish with sunflower oil. Then place the marinated breasts in a mold and bake in the oven at 200 degrees for 30 minutes. Remove from oven and cool slightly before serving.
Запеките грудки. Смажьте подсолнечным маслом форму для запекания. Затем выложите замаринованные грудки в форму и запекайте в духовке при температуре 200 градусов в течение 30 минут. Достаньте из духовки и немного остудите перед подачей.
Place a lettuce leaf on a dinner plate, then place a portion of chicken breast on it. Arrange the olives, cherry tomatoes and feta cheese around the breast.
Выложите на столовую тарелку лист салата, затем положите на нее порцию куриной грудки. Вокруг грудки разложите оливки, помидоры черри и сыр фета.