Thaw the turkey fillet in the refrigerator for 5 hours, rinse well. Wash the tomatoes, remove the stems and cut into slices. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a baking dish and grease it with olive oil.
Филе индейки предварительно разморозьте в холодильнике в течение 5 часов, хорошо промойте. Помидоры помойте, удалите плодоножки и нарежьте кружочками. Разогрейте духовку до 180 градусов. Приготовьте форму для запекания и смажьте ее оливковым маслом.
Prepare the turkey. Cut the fillet into steaks 1 cm thick, beat the meat a little on both sides.
Подготовьте индейку. Филе нарежьте на стейки толщиной 1 см, немного отбейте мясо с двух сторон.
Make the sauce. Add mustard, salt, black pepper, and chicken seasoning to the yogurt. Mix well.
Сделайте соус. В йогурт добавьте горчицу, соль, черный перец, приправу для курицы. Хорошо перемешайте.
Roast the turkey. Coat each piece of turkey with sauce on both sides and place in pan. Place tomato slices on the fillet. Bake the meat in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките индейку. Каждый кусок индейки с двух сторон обмажьте соусом, выложите в форму. Выложите на филе кружочки помидоров. Запекайте мясо в духовке, разогретой до 180 градусов, в течение 40 минут.
Grate the cheese on a fine grater. Serve the turkey in the yogurt sauce hot, sprinkled with grated cheese.
Сыр натрите на мелкой терке. Подавайте индейку в йогуртовом соусе горячей, посыпав тертым сыром.