Peel and rinse potatoes and carrots, cut into thin slices no thicker than 3 mm. Remove leaves from cauliflower, wash and divide into small florets. Thaw the green beans. Grate the cheese on a coarse grater. For serving, sort and rinse the parsley, dill and green onions, finely chop the dill. Prepare a steamer or slow cooker.
Картофель и морковь очистите от кожуры и промойте, порежьте тонкими кружками не толще 3 мм. Цветную капусту очистите от листьев и промойте, разделите на маленькие соцветия. Стручковую фасоль разморозьте. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку, укроп и зеленый лук для подачи переберите и промойте, укроп мелко нарежьте. Приготовьте пароварку или мультиварку.
Cook mashed potatoes. Place potatoes, carrots, cauliflower and beans in one container and steam in a double boiler or slow cooker for 20 minutes, add salt and pepper. Grind the cooked vegetables into a puree.
Сварите картофельное пюре. Картофель, морковь, цветную капусту и фасоль сложите в одну емкость и сварите на пару в пароварке или мультиварке в течение 20 минут, добавьте соль и перец. Приготовленные овощи измельчите в пюре.
Bake mashed potatoes with potatoes and vegetables. Add milk to the puree and stir. Grease a baking dish with butter. Pour the puree into the pan and sprinkle cheese evenly on top. Bake in the oven at 190 degrees for 3-5 minutes.
Запеките пюре с картошкой и овощами. В пюре добавьте молоко, перемешайте. Форму для запекания смажьте сливочным маслом. Выложите в форму пюре, сверху равномерно посыпьте сыром. Запеките в духовке при температуре 190 градусов в течение 3-5 минут.
Place mashed potatoes on a wide plate. Sprinkle with chopped dill, garnish with a sprig of parsley and place a green onion next to it.
Выложите картофельное пюре на широкую тарелку. Посыпьте измельченным укропом, украсьте веточкой петрушки и рядом положите перо зеленого лука.