Wash and peel the potatoes. Wash the chicken eggs. Prepare your blender.
Картофель помойте и почистите. Куриные яйца помойте. Подготовьте блендер.
Prepare the potatoes. Cut the peeled tubers into small pieces and boil together with the broccoli in salted water for 20 minutes. Drain 3/4 of the water. Remove the broccoli and puree it with a blender. Using a masher, thoroughly mash the potatoes.
Приготовьте картофель. Нарежьте очищенные клубни на небольшие куски, отварите вместе с брокколи в подсоленной воде в течение 20 минут. Слейте 3/4 воды. Брокколи извлеките, пробейте блендером. Толкушкой тщательно разомните картофель.
Prepare the puree. Add butter and dried dill to the mashed potatoes and continue mashing. Beat the eggs with a whisk. Add the eggs to the puree and quickly mix them with the potatoes using a masher. Add broccoli puree and mix thoroughly.
Приготовьте пюре. К картофельному пюре добавьте сливочное масло, сушеный укроп, продолжайте толочь. Яйца взбейте венчиком. Добавьте к пюре яйца и быстро смешайте их толкушкой с картофелем. Добавьте пюре из брокколи, тщательно перемешайте.
Finely chop the dill. Serve mashed potatoes garnished with fresh dill.
Укроп мелко покрошите. Подавайте картофельное пюре, украсив свежим укропом.