Cut the lightly salted salmon fillet into thin slices. Wash the cucumber and avocado, peel and cut into cubes. Cut the tofu cheese into cubes. Wash and dry the lettuce leaves. Wash the cilantro sprigs, dry and finely chop.
Филе слабосоленого лосося нарежьте тонкими ломтиками. Огурец, авокадо помойте, почистите и нарежьте брусочками. Сыр тофу нарежьте кубиками. Листья салата помойте и обсушите. Веточки кинзы помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Process the rice paper. Place sheets of rice paper one at a time in a small container, fill with water and leave for 5 seconds. Then lay it out on the table.
Обработайте рисовую бумагу. Листы рисовой бумаги поочередно выложите в небольшую емкость, залейте водой и оставьте на 5 секунд. Затем разложите на столе.
Roll up the spring roll. Place lettuce leaves on the edge of a sheet of rice paper, followed by pieces of salmon, cucumber, avocado and tofu cubes. Sprinkle with cilantro and sesame seeds. Roll the spring rolls tightly from the edges of the filling. Cut in half and serve.
Сверните спринг-ролл. На край листа рисовой бумаги положите листья салата, на них — кусочки лосося, огурца, авокадо и кубики тофу. Присыпьте кинзой и кунжутом. С края начинки плотно сверните спринг-роллы. Разрежьте пополам и подавайте к столу.
Serve spring rolls with soy sauce.
Подавайте спринг-роллы с соевым соусом.