Wash and chop the cabbage. Wash the cucumber, avocado and carrots, peel and cut into long strips. Wash the cilantro and chop finely.
Капусту помойте и нашинкуйте. Огурец, авокадо и морковь помойте, почистите и нарежьте длинные полосками. Кинзу помойте и мелко нарежьте.
Prepare sheets of rice paper. Place each leaf individually in warm water for 4-5 seconds. During this time, the rice paper will become softer and ready for wrapping.
Подготовьте листы рисовой бумаги. Опустите каждый лист по отдельности в теплую воду на 4-5 секунд. За это время рисовая бумага станет мягче и будет готова к заворачиванию.
Assemble the vegetable spring rolls. Place the rice paper on a work surface. Place chopped cucumber, carrots, avocado, cabbage on the edge of the sheet and sprinkle with cilantro.
Соберите овощные спринг-роллы. Рисовую бумагу переложите на рабочую поверхность. На край листа выложите нарезанные огурец, морковь, авокадо, капусту и посыпьте кинзой.
Wrap vegetable spring rolls. Carefully take the edge of the sheet, curl it to the middle, then fold the edges of the rice paper over the sides and continue rolling. You should get a roll about 10 centimeters long and about 3-4 centimeters thick. Wrap all the spring rolls in this manner.
Заверните овощные спринг-роллы. Осторожно возьмите край листа, закрутите до середины, затем заверните по бокам края рисовой бумаги и продолжайте закручивать. Должен получится рулетик длиной около 10 сантиметров, а толщиной примерно 3-4 сантиметра. Таким образом заверните все спринг-роллы.
Serve vegetable spring rolls with soy and sweet and sour sauces.
Подавайте овощные спринг-роллы с соевым и кисло-сладким соусами.