Rinse the chicken fillet and dry it with a paper towel. Peel and wash the garlic clove, cut into slices. Peel, wash and cut the cucumber and carrots into thin strips. Wash and chop the Beijing cabbage.
Куриное филе промойте и обсушите бумажным полотенцем. Зубчик чеснока почистите и помойте, нарежьте пластинками. Огурец и морковь почистите, помойте и нарежьте тонкими полосками. Пекинскую капусту помойте и нашинкуйте.
Fry the chicken fillet. Place the frying pan on the fire, pour in vegetable oil and add garlic slices. Fry the garlic and remove. Place chicken fillet in the pan. Fry on both sides until cooked and golden brown. Let the fillet cool slightly and cut into long strips.
Пожарьте куриное филе. Сковороду поставьте на огонь, налейте растительное масло и положите пластинки чеснока. Прожарьте чеснок и уберите. В сковороду выложите куриное филе. Жарьте с двух сторон до готовности и румяности. Дайте филе немного остыть и нарежьте длинными брусочками.
Soak sheets of rice paper. Dip sheets of rice paper one at a time into a container of warm water for a few seconds. When they become soft, place them on a flat surface.
Размочите листы рисовой бумаги. Листы рисовой бумаги на несколько секунд по одному опустите в емкость с теплой водой. Когда они станут мягкими, выложите на ровную поверхность.
Assemble the chicken spring roll. Place chicken, carrots, cucumber and Chinese cabbage on the edge of a sheet of rice paper. Roll the filling halfway through, then tuck the edges of the rice paper under the sides and continue rolling until it forms a roll. Wrap each spring roll.
Соберите куриный спринг-ролл. На край листа рисовой бумаги выложите курицу, морковь, огурец и пекинскую капусту. Закрутите лист с начинкой до середины, затем подверните края рисовой бумаги по бокам и продолжайте закручивать, пока не получится рулетик. Заверните каждый спринг-ролл.
Sprinkle chicken spring rolls with sesame seeds and serve with spicy tomato and sweet and sour sauces.
Спринг-роллы с курицей посыпьте кунжутом и подавайте с острым томатным и кисло-сладким соусами.