Prepare ingredients for spring rolls with duck. Cut carrots and peppers into thin strips. Wash and dry the cilantro. Soak the noodles in hot water. Wash the duck fillet and make several cuts in the skin.
Подготовьте продукты для спринг-роллов с уткой. Морковь и перец нарежьте тонкой соломкой. Кинзу помойте и обсушите. Лапшу замочите в горячей воде. Утиное филе помойте и сделайте несколько надрезов на коже.
Prepare the duck. Fry the duck in a dry frying pan for 5 minutes. Cut the fillet into thin slices.
Подготовьте утку. На сухой сковороде обжарьте утку в течении 5 минут. Нарежьте филе тонкими слайсами.
Make spring rolls with duck. Soak the rice paper in warm water for a while to soften. Place on a flat surface. Add the filling: roasted duck, peppers, carrots, noodles and cilantro. Roll into rolls. Deep fry for 3-5 minutes. Place on a paper towel to prevent the rolls from sticking and cool.
Сделайте спринг-роллы с уткой. Рисовую бумагу немного подержите в теплой воде для размягчения. Разложите на ровной поверхности. Выложите начинку: жаренную утку, перец, морковь, лапшу и кинзу. Сверните в рулеты. Обжаривайте во фритюре 3-5 минут. Выложите на бумажное полотенце, чтобы рулеты не прилипли, остудите.
Prepare the sauce. Mix soy sauce, hot red pepper, vinegar and chili sauce.
Приготовьте соус. Смешайте соевый соус, острый красный перец, уксус и соус чили.
Serve spring rolls with prepared hot sauce.
Подавайте спринг-роллы с приготовленным острым соусом.