Pre-defrost seafood at room temperature, then pat dry with a paper towel. Peel the leeks and carrots. Cut the leek into thin rings, grate the carrots on a coarse grater. Cut the nori leaves into rectangles. Rinse the green onions and finely chop them.
Предварительно разморозьте морепродукты при комнатной температуре, после промокните бумажной салфеткой. Очистите лук-порей и морковь. Лук-порей нарежьте тонкими кольцами, морковь натрите на крупной терке. Листья нори разрежьте на прямоугольники. Зеленый лук ополосните и мелко нашинкуйте.
Prepare the roast for the soup. Pour vegetable oil into a frying pan and place over medium heat. When the oil is hot, add the onions and carrots. Fry the ingredients until golden brown, 3-5 minutes. Add ginger and half a teaspoon of sugar. Pour in 2-3 tablespoons of soy sauce and stir.
Приготовьте зажарку для супа. В сковороду налейте растительное масло и поставьте на средний огонь. Когда масло хорошо нагреется, выложите лук и морковь. Обжарьте ингредиенты до золотистого цвета 3-5 минут. Добавьте имбирь и половину чайной ложки сахара. Влейте 2-3 столовые ложки соевого соуса и перемешайте.
Boil water and add noodles. Cook for approximately 7 minutes, following the time indicated on the package. While cooking, pour in the remaining soy sauce, add pepper and salt to taste.
Вскипятите воду и выложите лапшу. Варите примерно 7 минут, ориентируясь на время, указанное на упаковке. Во время варки влейте оставшийся соевый соус, добавьте перец и соль по вкусу.
Prepare the seafood. Boil water in a saucepan and place the seafood cocktail in it. Cook for 5 minutes, then drain the water. Place seafood in a colander and rinse. Let the water drain.
Подготовьте морепродукты. Вскипятите воду в кастрюле и выложите в нее морской коктейль. Варите 5 минут, после чего воду слейте. Откиньте морепродукты на дуршлаг и промойте. Дайте воде стечь.
Boil the ramen ingredients. Add fried onions and carrots to the noodles, cook for 1-2 minutes. Next, add the seafood mixture and cook everything together for another 2-3 minutes.
Проварите ингредиенты рамена. К лапше добавьте жареные лук и морковь, варите 1-2 минуты. Далее выложите смесь морепродуктов и готовьте все вместе еще 2-3 минуты.
Divide the ramen into deep bowls, sprinkle with sesame seeds and top with nori before serving.
Рамен разлейте по глубоким мискам, посыпьте кунжутом и положите сверху нори перед подачей.