Wash the carrots and tomatoes. Peel the onions and carrots. Cut the onion into cubes, carrots into strips, tomatoes into medium-thick slices.
Помойте морковь и томаты. Очистите лук и морковь. Нарежьте лук кубиками, морковь соломкой, томаты дольками средней толщины.
Boil the spaghetti. Cook spaghetti in boiling salted water until al dente. Since cooking times for different brands of pasta may vary, check the instructions on the package.
Отварите спагетти. Сварите спагетти в кипящей подсоленной воде до состояния "аль денте". Так как время приготовления макаронных изделий разных производителей может отличаться, сверьтесь с инструкцией на упаковке.
Stew the vegetables. Heat vegetable oil in a frying pan, add onion and simmer over medium heat, stirring occasionally, for 3-5 minutes until translucent. Add carrots and curry, mix well and cook for 5-7 minutes until carrots are soft. Add tomatoes and basil. It will take another 2-3 minutes for the tomatoes to become soft.
Потушите овощи. Разогрейте в сковороде растительное масло, всыпьте лук и тушите его на среднем огне, периодически помешивая, 3-5 минут до прозрачности. Добавьте морковь и карри, хорошо перемешайте и готовьте 5-7 минут до мягкости моркови. Добавьте томаты и базилик. Понадобится еще 2-3 минуты, чтобы томаты стали мягкими.
Mix spaghetti and vegetables. Add the spaghetti to the vegetables, stir, simmer everything together for 3-4 minutes.
Смешайте спагетти и овощи. Добавьте спагетти к овощам, перемешайте, тушите все вместе в течение 3-4 минут.
The cheese seasoning will give the dish an extra touch of Italian cuisine.
Сырная приправа придаст блюду дополнительный оттенок итальянской кухни.