Pre-process all the necessary ingredients. Sift the flour. Melt the butter and cool to room temperature. Treat the egg with a 3% soda solution. Sort and rinse the greens of cilantro, mint, dill and parsley. Peel and rinse the onions. Boil the water.
Обработайте предварительно все необходимые ингредиенты. Муку просейте. Сливочное масло растопите и охладите до комнатной температуры. Яйцо обработайте 3% раствором соды. Зелень кинзы, мяты, укропа и петрушки переберите и промойте. Лук репчатый очистите и промойте. Воду вскипятите.
Prepare the dough. Pour flour into a bowl and break an egg into it, add salt. Mix well. Add melted butter to the dough. Pour in boiling water, quickly stir and knead, adding flour as needed. Place in a bowl and cover with cling film. Leave to rest for about 40 minutes.
Подготовьте тесто. Муку насыпьте в миску и разбейте в нее яйцо, посолите. Хорошенько перемешайте. Добавьте в тесто растопленное сливочное масло. Влейте кипяток, быстро размешайте и вымесите, подсыпая муку по мере необходимости. Положите в миску и накройте пленкой. Оставьте отлежаться около 40 минут.
Prepare the minced meat. Cut the onion into small cubes. Chop the cilantro, parsley and dill. Combine chopped onions and herbs in one bowl. Add ice water and stir until smooth. Place the minced meat in a bowl, mix with onion pulp, garlic squeezed through a press and a tablespoon of adjika. Add salt and mix well.
Подготовьте фарш. Лук нарежьте мелкими кубиками. Кинзу, петрушку и укроп измельчите. Соедините в одной миске нарезанный лук и зелень. Добавьте ледяную воду и перемешайте до кашицы. Фарши выложите в миску, перемешайте с луковой кашицей и выдавленным через пресс чесноком и столовой ложкой аджики. Посолите, хорошо перемешайте.
Combine the dough and minced meat. Roll out the dough into a layer and cut out circles with a diameter of 15 cm. Place a little minced meat in each piece. Gather the edges into pleats and press well. If you get a rough tail, cut off part of it. Model the rest of the khinkali in the same way. Place the products in a microwave-safe container. Pour a glass of water and add a little salt. Cover with a lid. Cook for 10–15 minutes.
Соедините тесто и фарш. Раскатайте тесто в пласт и вырежьте круги диаметром 15 см. Положите в каждую заготовку немного фарша. Соберите края в складочки и хорошенько сожмите. Если получился грубый хвостик, часть отрежьте. Аналогично вылепите остальные хинкали. Выложите изделия в емкость для микроволновки. Залейте стаканом воды и добавьте немного соли. Накройте крышкой. Готовьте 10–15 минут.
Serve the khinkali on a large, wide-brimmed plate.
Подайте хинкали на большой тарелке с широкими полями.