The goose must be defrosted in the refrigerator within 12 hours. Rinse the carcass well on all sides, cut into small pieces of approximately the same size. Remove the tail and neck. Wash and dry the tomatoes. Peel the onions. Wash and peel the carrots. Prepare a large microwave-safe dish.
Гуся необходимо разморозить в холодильнике в течение 12 часов. Тушку хорошо промойте со всех сторон, разделайте на небольшие кусочки примерно одинакового размера. Гузку и шею уберите. Помидоры помойте и обсушите. Репчатый лук почистите. Морковь помойте и почистите. Подготовьте вместительную посуду для микроволновки.
Prepare the goose meat. Mix salt and pepper. Rub the pieces of meat with this mixture and leave for 1 hour.
Подготовьте мясо гуся. Смешайте соль с перцем. Натрите этой смесью кусочки мяса и оставьте на 1 час.
Process the vegetables. Finely chop the onion and carrots. Pour half the vegetable oil into a microwave-safe bowl and fry the vegetables for 4 minutes at maximum microwave power. Set the vegetables aside. Remove the stems from the tomatoes and chop finely.
Обработайте овощи. Лук и морковь мелко порежьте. Налейте в посуду для СВЧ половину растительного масла и обжарьте овощи в течение 4 минут на максимальной мощности микроволновки. Отложите овощи в сторону. У помидоров удалите плодоножки, мелко порежьте.
Prepare the goose. Fry the goose pieces in the remaining vegetable oil for 7 minutes at maximum power. Add tomatoes, onions, carrots to the meat. Cook for another 25 minutes at 80% power. Add flour and butter, mix well. Cook for another 2 minutes at 80% power.
Приготовьте гуся. На оставшемся растительном масле обжарьте кусочки гуся в течение 7 минут на максимальной мощности. Добавьте к мясу помидоры, лук, морковь. Готовьте еще 25 минут на мощности 80%. Добавьте муку и сливочное масло, хорошо перемешайте. Готовьте еще 2 минуты при 80% мощности.
Serve the goose with mashed potatoes.
Подавайте гуся с картофельным пюре.